Novi svetski poredak
pise Bob Djurdjevic

03.04.2001.

Liberali Novog svetskog poretka ukidaju Bozic

Dok se priblizava jos jedan Uskrs, ovaj pisac je osetio da bi svi trebalo da se podsetimo anti-hriscanske prirode Novog svetskog poretka. Ovo je druga kolumna iz trodelne serije na ovu temu. 

Jos jedna "sezona Bozica" je dosla i prosla. Pa zasto su onda "svi" govorili "Srecni praznici" umesto "Srecan Bozic"? 

Zato sto su tako rekli "liberali" Novog svetskog poretka. Oni su ukinuli Bozic - rodjendan Isusa Hrista. Oni su veselu proslavu Hristovog rodjenja pretvorili u glupu soping terevenku (vidi "Singapur: Materijalizam bez idealizma" - http://www.truthinmedia.org/Bulletins/tim97-12-2.html  ).

Sto cini termin "liberal" oksimoronom, naravno. "Liberali" - navodno tolerantni ljudi otvorenog uma - su oni koji pokusavaju nama ostalima da kroz grlo proguraju svoje "PC" (politicki korektne) stavove. Sa suptilnoscu komunistickih nosoroga. 

Biti "liberal" ovih dana je sinonim za "diktaturu manjina", kako sam istakao u mojoj kolumni Zaglupljivanje Amerike (oktobar 2000). Preterivanje? Hajde da vidimo& 

Nema sumnje da su hriscani jos uvek ogromna vecina (vise od 80%) u Severnoj Americi, uprkos bujnom uvozu nehriscanskih imigranata u poslednje tri i po decenije, od strane Novog svetskog poretka. Tako biste mislili da su u jednom drustvu koje je tako ocigledno hriscansko prikazani isto tako ocigledni hriscanski simboli, barem u vreme Bozica? Razmislite jos jednom&

U decembru 1999. ovaj pisac je putovao u Toronto, u Kanadu, da odrzi predavanje o NATO bombardovanju Srbije. Nikad ne biste znali da ste u preovladjujuce hriscanskom gradu na osnovu toga kako je Toronto izgledao te "sezone Bozica". Bez krsteva; bez animiranih scena Hristovog rodjenja ispred izloga `Simpsons` (robna kuca u centru Toronta koju je sada preuzela firma Bay), na koje su generacije roditelja u Toronto vodile svoju decu ranije. Ukljucujuci i iskreno vaseg 70-ih godina. 

Umesto toga, ima puno glupog bozicnog komercijalizma. Bas kao i u Singapuru - koji sam opisao kao "grad model Novog svetskog poretka" pre vise od tri godine. Kako stvari idu, mozda ce s vremenom Toronto postati konkurencija Singaporu u sramoti? 

Jer, diktatura manjine je bila ocigledna u Torontu tog vikenda vise nego na bilo kom drugom mestu na Zemlji koje smo skoro posetili. A mi smo se upravo vratili sa puta oko sveta. 

Pogledajte fotografiju snimljenu ispred Gradske skupstine Toronta (na web sajtu Truth in Media). Tu je velika menora. A nije ni cudo, s obzirom na to da je ova slika snimljena u u vreme Hanuke, jevrejskog praznika. Dakle, srecna Hanuka nasim jevrejskim citaocima!

Nema nista loseg u tome sto se prikazuje menora, naravno, u jevrejskim kucama. Ali sta ovaj religiozni simbol jedne izrazite manjine radi na javnom mestu, kao sto je gradska skupstina Toronta?

"Sve je to zbog naseg jevrejskog gradonacelnika, Mela Lastmana", bilo je slabo objasnjenje koje smo dobili od jednog stanovnika Toronta. 

Ali cekajte malo... Zar nisu ACLU jevrejski pravnici tvrdili pre par godina da nije pravilno prikazivati religiozne simbole na javnoj imovini? 

"Americka unija za gradjanske slobode je navodno prislila, na neustavnom temelju, grad St. Ann u Misuriju da ukloni scene Hristovog rodjenja ispred gradske skupstine, prema novinskom izvestaju od 24. decembra (1997)", napisao sam u mojoj kolumni u listu Washington Times Dec. 27, 1997 column, "Christianity Under Siege" ). (scena je kasnije vracena, kada je izabrana nova gradska uprava).

Pa zasto sos za gusku nije sos i za gusana? Ko ce naterati gradonacelnika Lastmana da postuje prava i zelje hriscanske VECINE glasaca njegovog grada? Sigurno ne plutokrate koje postavljaju ljude kao sto su Lastman, ili Bil Klinton, kad je on bio na poziciji vlasti. Sto znaci na poziciji da zloupotrebe moc polozaja na koje su izabrani. U korist manjina ciji ih je novac doveo na vlast. 

Tako izgleda ostaje na obicnim gradjanima, "tihoj vecini", da pravi talase. Nemojte racunati na to. Jedna od njih, Kanadjanka iz Toronta, rekla je da ako bi se vratila u Kanadu ne bi zelela da zivi u svom rodnom gradu. "Ovo vise nije moj grad", rekla je. "On ne izgleda kanadski. Da iskusi pravu Kanadu covek mora da ide u male gradove".

Interesantna stvar.& Slicna osecanja smo culi izrazena i od nekih stanovnika Australije o njihovim gradovima, tokom nase skorasnje posete toj zemlji Tamo Dole. Naime, da ako zelite da vidite kakva je "prava Australija", nemojte se truditi sa mestima kao sto je Sidnej, Melburn, Brizbejn, Adelaida ili Pert. Idite u unutrasnjost. Gde se ovih dana "pravi Australijanci" kriju od napada Novog svetskog poretka. 

Dakle, daleko od toga da talasaju, stavovi hriscanskih ovcica, koje otelotvoruju gornji primeri, ukazuju na to da ce oni radije da pobegnu nego da se bore za svoja prava. Kao sto su zivot, sloboda i potraga za srecom. Nije ni cudo da "liberalni" pajaci Novog svetskog poretka bezobzirno postupaju prema njima. 

"Pogledajte ovog momka" rekao je ovaj pisac svom susedu na skorasnjem severnoamerickom letu, pokazujuci na putnika koji je prolazio tuda. "Evo prolazi otelotvorenje morona Novog svetskog poretka. ispijen, mrsav (anoreksican u zenskom izdanju), verovatno kao rezultat toga sto je previse vezbao u nekoj skupoj gimnastickoj sali. I nosi sopstvenu flasu vode Evian".

Zbog cega, kad je podjednako moronski stjuard kompanije American Airlines zapitao ovog pisca da li zeli casu vode Evian, ja sam odgovorio: "Ne, hvala. Ali mogao bih casu vode". Stjuard, naravno, nije shvatio sarkazam - sto je prava oznaka kmorona. Pa je prosto sipao svoj "Evian" u moju casu. 

Kad je ovaj pisac bio mali i rastao u osiromasenoj istocnoevropskoj zemlji posle drugog svetskog rata, voleo je da cita one price "neverovatno ali istinito" pod naslovom "samo u Americi". Sto je znacilo, o tome kako su glupi bili neki Amerikanci da padnu na marketinske nadriadvokate tih dana. 

Pa, plasimo se da su stvari od tada napredovale iz losih u gore. Jer, ne "samo u Americi" biste mogli da nadjete ljude dovoljno glupe da PLATE za nesto tako elementarno i Bogom dano kao sto je voda. Danas su trgovci Novog svetskog poretka dodali novu dimenziju ovoj perverziji trgovine. Oni su napravili (Evian) vodu, globalni zaglupljujuci izvoz!

Jos jedan nacin da prepoznate morone Novog svetskog poretka od ostatka gomile je nacin na koji se oni oblace. U vecini hriscanskog sveta, crno je boja tugovanja. Pogodite koja je njihova omiljena boja? Crna, naravno!

Upitana zasto toliko puno Moskovljana, na primer, takodje nosi crno, jedna Amerikanka koja sada zivi u Rusiji odgovorila je: "Jer ne zelimo da se izdvajamo".

Drugim recima, bezlicna uniformnost je jos uvek naredba dana u Moskvi, koju je "reformisao" Novi svetski poredak, kao u danima komunizma. Samo sada je boja dana "crna", a ne "crvena".

Ali cekajte malo, zar nije boja fasizma isto "crna?" Ili je to "braon?" Ili, da li je bilo vazno koja je to boja zrtvama fasizma, kao u slucaju Srbije, na primer?

Pretpostavljam da nije, na osnovu blazenog neznanja avionskih posada Jednog sveta o cak i postojanju Srbije. 

Avionske posade "Jednog sveta"? Da. Da li ste ikad primetili kako se ovaj termin uvukao u komercijalni savez izmedju kompanija American Airlines, British Airways, Qantas ili Canadian Airlines? (koju je, usput, upravo preuzeo konkurent - Air Canada). 

Svaki put kad ovaj pisac udje u avion kompanije American Airlines na kome je logo "One World", koji vecina njih nosi ovih dana, pozeli da prelepi AMERICKU zastavu preko njega! "Oh, Bob, ne budi smesan", moli ga njegov pomirljivi pratilac.

Ipak, "One World" - od "American Airlines"? Zar to nije dihotomija? Zar se pretpostavlja da su svi putnici AA moroni pre nego sto im se dozvoli da lete avionskom kompanijom "One World"? Ili samo oni koji ponesu sa sobom svoje boce "Evian" vode? Ako sumnjate, samo procitajte rec "Evian" unatraske.

Sledece nedelje citajte treci deo - Hriscanstvo pod opsadom: Ka religiji jednog sveta .

[ Prethodni clanci ]

Copyright ©2001 beograd.com. All Rights Reserved.