nik
Novi svetski poredak
pise Bob Djurdjevic

08.08.2000.

Novi svetski poredak i Srbi - Deo XLIV

DEMOGRAFSKI ZEMLJOTRES POGADJA KALIFORNIJU

Americki zakon o imigraciji iz 1965. godine upravo je dobio svoju prvu zrtvu - jednu americku drzavu - jer demografski zemljotres pogadja Kaliforniju. U neko doba ove godine belci, znaci ne-Hispanoamerikanci, vise nece biti vecina u najmnogoljudnijoj americkoj drzavi, pise list `New York Times` 4. jula. Neki strucnjaci kazu da se ovo vec i dogodilo, posto raspoloziva statistika uvek zaostaje za stvarnim dogadjajima.

Ovo cini Kaliforniju prvom od 50 drzava koja je popustila pred talasima legalne i ilegalne imigracije tokom poslednjih 35 godina, narocito iz imigracije iz Latinske Amerike i Azije. A jos 1970. godine su belci, znaci ne-Hispanoamerikanci, cinili 80% vecine u Kaliforniji. Danas, medjutim, na njih otpada tri cetvrtine smrti i jedva trecina svih rodjenja u ovoj Zlatnoj Drzavi.

Bas je to bio neki poklon vecini Amerikanaca za Dan Nezavisnosti, ljudima su koji izdrzali prvi udar Americke revolucije i narednu izgradnju drzave! Nije ni cudo da je "liberalni," globalisticki i u srzi krajnje ne-americki njujorski dnevni list izabrao da 4. jula objavi ovaj svoj "u vase lice bela Ameriko"- clanak na svojoj naslovnoj strani. Nije to nikakva koincidencija.

Ipak ono sto se desava u Kaliforniji, i u manjem obimu drugde u zemlji, bilo je isto toliko predvidljivo kao dan i noc. Na danasnji dan pre cetiri godine grupu belih Amerikanaca je napala banda Hispanoamerikanaca u jednom predgradju Los Andjelesa zato sto su nosili americku zastavu tokom proslave Dana nezavisnosti. Ni list `New York Times`, niti iko od njihove "liberalne" medijske brace nije pisao o ovome.

Tog Cetvrtog jula 1996. napad na "zvezde i pruge" bio je prethodnica kasnijih dogadjaja, kako je to rekao urednik TiM u svojoj kolumni u avgustu 1996. u listu `Washington Times` - "Kada se sukobe kulture...". To je bio deo taktike zastrasivanja, da se nateraju belci da se isele iz odredjenih krajeva grada.

I ona je ocigledno upalila. Selidba iz Kalifornije u susedne drzave takodje je u porastu. Srednji zapad je nekada bio najveci izvor novih pridoslica u Arizonu, na primer. Vise nije. Od kraja 80-ih godina, ta problematicna pocast pripada Kaliforniji.

Stavise, nas TiM Bilten iz januara 1999., "Ka naciji poslusnih budala", citirao je bestseler Pitera Brajmloua "Tudja drzava," u kojoj autor takodje upozorava da je Zakon o imigraciji iz 1965. godine podstakao "demografske dogadjaje seizmickih proporcija." A mi smo azurirali status ovog namernog unistavanja tradicionalne Amerike njenom upadljivo neamerickom "demo farsicnom" vladom u Vasingtonu u govoru TiM urednika: "Actlan - americko Kosovo".

Ko je kriv?

Pa u svakom slucaju to nisu Hispanoamerikanci ili Amerikanci-Azijati. Niti ilegalni imigranti iz Latinske Amerike ili Azije. Niti, sto se toga tice, bilo koji imigranti, bez obzira na to odakle su. Krivi su domaci beli Amerikanci, naravno. Drugim recima, stanite ispred ogledala i pogledajte neprijatelja u oci!

· Mi smo ti koji su pre svega dozvolili tudjinskom Vasingtonu, kojeg kontrolisu neamericki interesi, da otudji narod od svoje vlade; da preuzme nasu zemlju i da iscepka nas Ustav. · Mi smo ti koji su dozvolili anti-belci rasistima da etiketiraju svakog ko nije hispanskog porekla, belog Amerikanca, kao rasistu samo zato sto je istakao CINJENICE o unistavanju njegove kulture (vidi "Tiha neprilika progonjenih Hriscana"). Da li ste ikada culi za nekog crnca, hispanoamerikanca ili azijata rasistu? Oni ne postoje, prema "liberalnim" medijima kao sto su CNN ili New York Times. Mi, bela "nema vecina", smo ti koji su dozvolili da nam se nametne diktatura manjina. · Mi smo ti koji su sedeli nemo ispred svojih TV aparata, gledajuci CNN i druge tudjinske mreze kako nam govore kako je velika nasa privreda, dok se jaz izmedju bogate i siromasne Amerike prosirio u 48 od 50 drzava (vidi "Brisanje srednje klase"). · Mi smo ti koji su nekriticki dozvolili tudjincima Novog svetskog poretka da zaglupe naciju da prihvati bujnu imigraciju kao navodno "dobru stvar za Ameriku" (vidi "Ples 'oko Zlatnog teleta"). · Mi smo ti koji su nekriticki pozdravili vrline "demokratije" (citaj "demo farse" Novog svetskog poretka), sve dok tudjinci nisu poceli da koriste takvu "demokratiju" da uzmu zemlju od domacih Amerikanaca. Ili barem neke drzave, do sada. Samo cekajte dok neki meksicki secesionisti u Kaliforniji ne pocnu da pozivaju na referendum, gledajte i posmatrajte, takva "demokratija" moze pretvoriti americki jugozapad u nase sopstveno Kosovo ili Bosnu. · Mi smo ti koji su dozvolili da se usvoje zakoni koji legalizuju neograniceno abortus i praktikovanje metoda kontrole radjanja, koje prakticno osiguravaju dugorocno iskorenjivanje "imucne," "sofisticirane" rase belih Amerikanaca koja se polako smanjuje. Mi smo ti koji su dozvolili "njima" makar samo da probaju da nam oduzmu nas Bozic i da ga pretvore u festival jata-Hriscana "kupuj-dok-ne-padnes" (vidi "'Liberali' Novog svetskog poretka ukidaju Bozic").

Dozvoljavanje svih ovih stvari zarad stvarnih ili zamisljenih materijalnih dobiti ravno je nacionalnom samoubistvu. Samo djavo bi mogao smisliti takvu shemu, kako sada pokazuje statistika o smrti i rodjenjima belih Amerikanaca u Kaliforniji, da ne spominjemo iseljenja iz drzave.

Ako nastavimo da ne cinimo nista i postacemo nista u nekoj buducnosti. Pitajte samo domoroce Amerikance, prve zrtve demografskog rata koji je vodio protiv njih Beli covek u Americi. Takodje u ime "progresa," naravno. Za razliku od Meksika, njima cak nije nikad ni placeno za gubitak zemlje. Osim mecima, naravno, ispaljenim u ime "progresa." Kosovo, ljudi? Sve se vraca, sve se placa.

Kada se takve stvari desavaju u stranim zemljama, Vasingtonski "liberali," naravno, vriste iz sveg glasa, nazivaju to "etnickim ciscenjem" i salju tamo marince. Kada se demografski ratovi odigravaju u nasoj zemlji, sa Belim covekom kao zrtvom, i Demokrate i Republikanci gledaju na drugu stranu, pozdravljaju takozvani multi-kulturalizam, u nadi da ce pridobiti glasove Hispanoamerikanaca. Ili glasove Kineza. Ili nekih drugih imigranata koji bi mogli podrzati njihov napad na belu vecinu u Americi. I takvi Vasingtonijanci su uvek spremni da posalju marince ukoliko se zrvtva buni sto je napravljena zrtvom.

Sta treba uraditi?

Iskupiti se za nas greh cutnje i mirenja moze biti dobro za pocetak. Svi beli Amerikanci koji su dozvolili da tudjinci Novog svetskog poretka pocine takve travestije nad nama i nasim buducim generacijama verovatno ce morati da provedu sledecih cetiri do pet decenija, ako ne i duze, ispravljajuci sve ovo. Ako pocnemo juce...

Ako ne, sve sto treba da uradimo je da pogledamo sta se dogodilo Rimskom carstvu, ili americkim Indijancima, pa cemo videti i nasu buducnost. Ako nam se ne dopada ono sto vidimo, treba samo da posaljemo u Vasington neke (takodje) domoroce Amerikance koji su posveceni zastiti americkih granica od demografskih, kao i vojnih, napada. Kao na primer Pata Bjukenena.

Ali imamo li mi hrabrosti da to uradimo? Imamo li hrabrosti da "prosto kazemo ne" zlom, materijalistickom, parazitskom, Makijavelistickom Novom svetskom poretku koji pokusava da nas porobi?

Vreme ce pokazati. Ovaj poslednji demografski zemljotres u Kaliforniji moze biti samo prvo upozorenje. Ili moze biti huka sata koji otkucava do Sudnjeg dana dok mi stenjemo i jecimo. Ili jos gore, ostajemo nemi.

U medjuvremenu, bas u vreme prvog naglog porasta nasilnog zlocina u deceniji, broj policajaca na ulicama Los Andjelesa se uveliko smanjio, a vreme odgovora na hitne pozive se povecalo, prema izvestaju mreze ABC.

Zbog drasticnog smanjenja broja policajaca u gradu za 4,7% prosecno vreme odgovora na hitne pozive je 7,3 minuta, u odnosu na 7 minuta u 1999. godini, pokazuju policijske statistike. To je slicno proseku od 8.2 minuta u dolini San Fernando, gde je broj policajaca smanjen za 5,3%.

Istovremeno, nasilni kriminal u gradu je skocio za 7,1% od 14. juna, a 7,3% u dolini San Fernando tokom prosle godine. Policija Futhila je izvestila o porastu od 16,7%, sto je najveci porast u dolini.

"Problem broj 1 je rasporedjivanje zbog nedostatka sredstava," kaze Ron Seban, kapetan policije Futhila u Los Andjelesu, koji je izgubio 36 svojih patrolnih policajaca od prosle godine.

Sa Demokratskim nacionalnim Kongresom u avgustu i jos svezim secanjem na nerede oko Lejkersa, policija kaze da ima 700 policajaca manje, 9.300 je u sluzbi, u poredjenju sa 10.000, sto je cilj policije.

Hapsenja je bilo manje u gradu ove godine u odnosu na proslu, pri cemu su policija Futhila i Severnog Holivuda dozivele najveci pad - 29% po policajcu. Hapsenja po policajcu opala su za 19,1% u celom gradu, u poredjenju sa brojem hapsenj po policajcu u istom periodu prosle godine.

Predsednik Lige zastite policije Los Andjelesa rekao je za ABC vesti da je policija jos uvek "u krizi." "Imate totalno demoralizovanu policiju," rekao je predsednik Lige Ted Hant. "Da je policija Los Andjelesa ljudsko bice, ovo bi bile prve faze srcanog napada."

Zahvaljujuci bujnoj imigraciji u poslednjih 35 godina, cini se da citave SAD, a ne samo Los Andjeles, mogu ocekivati srcani napad.  

[ Prethodni clanci ]

Copyright ©2000 beograd.com. All Rights Reserved.