Novi svetski poredak
pise Bob Djurdjevic

17.04.2001.

Zbogom Novom svetskom poretku

Kazu da svim dobrim stvarima mora doci kraj. Ovo je 80-ta i moja poslednja kolumna za Beograd.com na temu Novi svetski poredak. 

Pre osamnaest meseci izdavaci sajta Beograd.com su me zamolili da pomognem Srbima u Srbiji da saznaju nesto i da shvate unutrasnje delovanje Novog svetskog poretka, narocito ono sto se odnosi na Balkan. Ja sam dao sve od sebe da uradim upravo to; da otvorim umove citalaca; da im pomognem da izvuku sopstvene zakljucke na osnovu cesto kontroverznih misljenja i podataka. 

Osamdeset kolumni i 169.000 reci kasnije, moglo bi se reci da barem iza sebe ostavljam krupan legat - knjigu od 560 strana na tu temu, ukljucujuci i 19 slika. 

Mozete ih sve pregledati na http://www.truthinmedia.org/Columns/Bg.com-index.html  i na engleskom i na srpskom jeziku. Neki tekstovi prevedeni na ruski takodje su na rasplaganju na gornjoj web adresi. 

Tako je ovo moja oprostajna kolumna temi Novi svetski poredak, ali ne mora da bude oprostaj i sa sajtom Beograd.com. Kad dodje vreme, mozda se vratim na Beograd.com sa drugom serijom kolumni; jos nekom kontroverznom ili samo interesantnom temom. 

U medjuvremenu, hvala na interesovanju i vremenu koje ste utrosili citajuci moje kolumne. Nadam se da su vam bile od koristi i da ste nesto naucili, bez obzira na to da li se slazete sa njima. Jer, um je kao padobran, funkcionise jedino kad je otvoren .

Bog vas blagoslovio!

[ Prethodni clanci ]

Copyright ©2001 beograd.com. All Rights Reserved.